News
Van top tot teen, of beter gezegd van de drukknop of draaischakelaar tot de frontring voor aansluiting op het bedieningspaneel ontworpen voor hygiëne: Gebaseerd op dit principe heeft de Schmersal …
Vion heeft kennisgenomen van het afwijzende besluit van de Duitse kartelautoriteit met betrekking tot de voorgenomen verkoop aan Premium Food Group (voorheen Tönnies Group). Vion respecteert de …
Schouten Europe, sinds 1990 een vooroploper op het gebied van ontwikkelen van plantaardige producten. Het Nederlandse familiebedrijf, dat zich met name richt op private label en levert aan meer dan 50 …
Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. Deze editie kent twee specials: Hygiëne & Voedselveiligheid én Plantbased, Hybrid & Vegan. De coverstory …
In 2024 zag de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) een stijging van 18% in vragen over arbeidsvoorwaarden, naar bijna 10.000 vragen, waarvan meer dan 60% afkomstig van Poolse …
Wat is er nodig om biologische vlees- en vleeswaren structureel op te schalen? Tijdens het symposium op 27 mei ‘Kansen en uitdagingen voor biologische marktontwikkeling’ bracht De Groene …
Roosterz&Co, het merk van Jan Zandbergen “Innovation that matters”, lanceert per direct een nieuwe lijn diepgevroren kipproducten voor de professionele keuken.
Met de …
Heb jij al de juiste kennis in huis om je processen slimmer, flexibeler en toekomstbestendiger te maken? Tijdens Vision, Robotics & Motion, op woensdag 11 en donderdag 12 juni in de Brabanthallen …
De Nederlandse pluimveesector slaat alarm naar aanleiding van het recent gepubliceerde rapport van Wageningen Economic Research over het EU-Mercosur-handelsakkoord. Uit het rapport blijkt dat het …
“Zonder onderbouwde strategie met cijfers, is verduurzamen niet duurzaam.” Met die scherpe boodschap zet Manufy, opgericht door Nout Knabben en Rene van Doren, vandaag een volgende, …